Woopti... Der skal nok komme en masse filmklip men vi går ind for kvalitet frem for kvantitet så i må lige have lidt tålmodighed..  
   
Film fans frygt ej!

Tobias "the steel puma fighting out of Aarhus Denmark" Jonsson melder om en ny produktion på vej til alle kræsne film buffs. Filmens titel er stadig i brainstorming mode, men her på siden kan vi godt afsløre at titlen " The Greek sailors go to Helsinki" lige nu ser ud til at blive den der tager kagen. Men ellers er poduktionen indtil videre bare kendt som Appelsin filmen i lejligheden. Så lige nu venter vi bare på en dag med dårligt vejr, eller at The tobman ikke gider ud og stå en dag. Movie freaks stay tuned!

 
'Elgen drikker hakkede tomater'

I 'Bla bla bla' afsnittet kan i læse lidt om dette fantastiske øjeblik så derfor vil vi spare lidt på kræfterne her og kun smide linket til filmen. Den varer altså omkring 7 minutter og fylder en del men den er det værd. Det skal lige sige at det er 3 timer efter at vi har mødt fyren at han pludselig viser rundt i lejligheden og gir den gas... Respekt for det. Håber i nyder video'en, den er lækker :)

Filmen kan ses her


'Stive Anders'

Bang, når vi først kommer igang så kommer vi igang.. Her den første video hvor alkohol er indblandet.. Filmen er optaget efter en bytur hvor Anders som sædvanlig er blevet væk fra os andre, da han endelig kom hjem var Cappy og Happy klar med camera'et, og det er endda uden at han omfattede at vi filmede ham.. Uncut versionen er på omkring 10 minutter men vi har valgt at skåne jer for det meste, i må altså nøjes med lidt over 2 minutter. Lydkvaliteten er heller ikke helt i top så det kan være en af grundene til at man måske ik altid kan høre hvad knægten siger, en anden kan være for mange bajere som han selv forklarer... håber i nyder det..

Stive Anders (2.2 mb)..