Hey halløj, her kommer der til at være en masse forskelligt, primært bliver det underlige, sjove og ikke mindst mystiske historier. Hyg jer allesammen, og husk nu at det er tilladt at skrive en masse hilsner i gæstebogen!

ps. karrig betyder hvad?

 

'Nytårsaften'


Nytårsaften havde vi bestilt bord på den danske bar Snesko hvor menuen stod på ceasars salad, flødekartoffler, steg, diverse slags dressinger, brun sovs og Ishalløj til dessert. Arrangementet varede i 4 timer hvor der under hele forløbet var fri øl og vin. Det er altid en rar ting. Kl. 18 troppede vi op på Snesko hvor Magnus, dansk gut der spiller musik til afterski nærmest hver dag, var ved at slutte af. Afterskigæsterne gik hjem og så var der ellers mad i bunkevis. Normalt lever vi kun af pasta og pøller eller frosne kartoffelbåde så når der er fri mad, og god mad, blir der virkelig gået til den. Hertil skal der lige siges at det kan være utrolig svært at holde igen, så det endte da også med at både Capper og Fynbo'en måtte ud og råbe i porcelænet. Så var der plads til fri bar!!. Som også blev godt udnyttet, fx endte det med at happy 3 minutter inden fri bar lukkede sad med 10 store friske fadøl foran sig i baren. Man skal jo have noget for pengene ik. Ved 22 tiden røg Magnus igen på scenen så nu startede festen for alvor. Ved 24 tiden smuttede vi hjem for at hente 3 flasker champagne som vi havde lovet at dele med vores faste pommesfrites mand, Adrian, der skulle arbejde til kl. 5. Det resulterede selvfølgelig i gratis fritter og en fest uden lige i den lille butik.

Vi fortsatte så tilbage til SneSko for at feste videre, på de ca 300 meter væltede Capper 4 gange, men der er jo også lidt glat. Ca ved 2 tiden gik vi i samlet flok op på et proppet diskotek Underground. Vi har desværre ik alt for mange billeder fra aftenen da de 4 timers fri bar tog temmelig hårdt på de 3 jyder og ikke mindst fynboen. Casper vender som den sidste hjem til lejligheden hvor han undrer sig over hvor Anders er, det viser sig så at han af sympatiske årsager har valgt at tage sofaen i steder for sin egen seng. Meget dumt for Happy ligger nemlig i sengen med både Cappy og Anders's drømmepige. Vores Dj, en super cool lille pige med verdens sejeste musiksmag, og så er hun jo selvfølgelig snowboarder hvilket kun er et plus. Hmm men okay, der skete jo ik noget siger Happy, bla bla bla! Payback is comming Happy.

Alt i alt en super nytårsaften hvor den ikke fik for lidt gas. Dagen efter var til gengæld en hel del mindre aktiv. Der stod den nærmest ik på andet en film og xbox, og desuden så vi den dvd vi juleaften fik i vores pakkekalender som Happy's mor har været så sød at donere. Et brag af en film, Body Count, den skal bare ses. Hyg jer og pas på jer selv.. Kram fra os.

Billederne kan ses i galleriet her


'Elgen drikker 400 gram hakkede tomater'


Endnu en historie fra juleaften. Elgen, en af gutterne fra et nærliggende skisportssted var lige som resten af os blevet godt bedugget da snakken pludselig falder på om han kan drikke en dåse hakkede tomater. Efter lettere gruppepres kastede han sig ud i det. Hele forløbet kan ses på videoen herunder.

I øvrigt skal hans øgenavn måske lige forklares, Elgen kommer af at han på højre skulder har tatoveret en elg, et klipart billede fra word.. Derfor er det jo meget oplagt at kalde ham for Elgen.

Se filmen her


'Lidt julehistorier'


Fredag blev der dømt tiltrængt hviledag fra barerne. Vi brugte aftenen på at se Boondock Saints og gik forholdsvis tidligt i seng da vi ville nå at komme på pisten inden den kl 14 stod på Johns. Vi nåede lidt over 3 timer i sneen der blandt andet bød på et enkelt kill af en fransk snowboardpige. Sådan kan det jo gå. Pludselig fik vi travlt med at komme hjem så vi kunne nå at komme i bad da det jo ikke er noget vi gør så meget i. En halv time senere sad vi blandt 40 andre bumser der alle hungrede efter den danske julemad. And, Flæskesteg, hvide kartoffler, brunde kartoffler, rødkål, brun sovs og ikke mindst ris' ala' mande med kirsebærsovs. Efter at have voldædt os sindsygt mætte fortsatte vi til SneSko efter flere fadøl.
På SneSko rendte vi ind i to bumser fra et mindre skisportssted længere nede ad bjerget. Vi slæbte dem med i 8 a Huit hvor der blev handlet 15 liter rosevin, 4 liter champangelignende vin og til sidst 2 poser chips. Så var der dømt julehygge!

I lejligheden fik de små højtalere kamp til stregen med at overdøve vores stigende humør og fuldemandssnak. 6 gutter stive af fadøl, rosévin, champange, vodka og franske bajere larmer en del. Omkring kl 21 forsatte vi mod tango efter svenske julepiger og endnu mere alkohol. Efter at have sagt god jul til alle på Tango var målet at vende tilbage til SneSko for at fejre julen med resten af de andre danske bumser. Der blev skrålet med på SneSko sangen og ikke mindst diverse julesange inden vi ved 2 tiden fortsatte festen på discotek Underground med mere dansk julemusik. Et brag af en juleaften som bød på alt hvad man kunne drømme om; Sne, bjerge, ski, snowboard, juleand, svenske nissepiger, danske julepiger, fest, alkohol og gaver hjemmefra.'Ødelagt stol og blå mærker mysteriet'

Klokken er kvart i 7 onsdag morgen, da Cappy og doktoren vågner op sammen utilfredse med at der kun er en dyne i Cappys seng. Har en af dem sovet uden dyne eller har de ligget meget tæt???? vides ikke!!! Hvad vi heller ikke har styr på er hvad der har forårsaget flækningen af vores dejlige taburet. Da Casper er fyldt med blå mærker og hudafskrabninger er en af de førende teorier at opstigningen til sengen var en opgave han ikke var i stand til at udføre, og at han har væltet ned på skamlen. At Happy-Boy vågnede ved at enten Capper eller Anders lå og skreg voldsomt højt underbygger også denne teori. Sidste mysterie fra den bytur er det fossende vand Happy finder ud af løber fra vandhanen da han vågner af skrigeriet. Der er P.T. ingen der har vovet sig ud i at gætte hvad der har tændt for vandet.


En underlig sidehistorie til mysterierne fra den bytur handler om Happy og en sær engelsk pige, som foreslog Happy at de skulle bytte jakke. De fleste ville måske ikke lige synes om sådan et foreslag, men lige netop den aften syntes knægten at det lød som en rigtig god idé. Problemet var bare at pigens jakke var en anelse for lille for sådan en muskuløs mand, så Happy fandt en anden gut jakken passede bedre til. Så var alt jo godt, lige indtil Happy fandt ud af at han måske en dag ville få brug for sin jakke, så der var ikke andet for end at finde gutten med pigens jakke, få den og så finde pigen og tvinge hende til at bytte tilbage, noget hun iøvrigt var pænt utilfreds med!!!..


'Bumseaften på SneSko'

Den 20. Januar, var der lagt op til et brag af en fest på SneSko. Vi havde lade os fortælle at der var bumseaften, rygterne var gået i baren om at der var blevet købt "Twister" (det der spil hvor man skal flytte fødderne på en måtte med forskellige farvede pletter på). Vi havde på forhånd lavet en holdopstilling hjemme fra, vores 6 mands hold som blev døbt "RamRod". Vores uniform var et stribet pandebånd. Happy blev kaptejnen, og styrede banden med hård hånd. Vi havde hjemme fra plaffet en del Koenigsbiers på tid, hvor Forsi knebent måtte se sig slået af en Cappy i absolut topform med en tid på 5,5 sec. mod en ellers også udemærket 5,6 sec's personlig rekord. Vores første nederlag kom som et nyreslag uden varsel da vi ankom på snesko og måtte konstatere at vi var de enste der havde dannet et hold, og lavet uniformer.

Vores redningsdame blev Lotte i baren som håndplukkede et ellers udemærket pigehold. Efter lidt start kaos blev der arrangeret drikke-konkurrence. 12 kolde fadøl blev linede op i 2 rækker, og begge hold navigeret ned på række så alle sad med en dug-kold bajer foran sig. Der blev talt ned og starten blev sat ind, vi havde valgt en taktik hvor vi havde placeret en joker i begge ender af bordet, Forsi lagde ud og plaffede sin ½ liter fadøl på de obligatoriske 4,5 sec. og fik sat god afstand til skøgerne, glasset blev kylet i bordet og dermed var startskudet gået for Cappy. Cappy lagde voldsomt ud, den tidlige føring påvirkede ikke cappy til en gummiarm, øllet blev skudt i svælget, og Galenderkongen gør hvad der skulle til, i mellemtiden har Cappy på en bøvs på tværs og hænger lidt med snuden, han bøvser i vildskab og efter nogen tid for en af bøvserne ordenlig fat hvilket resultere i et sødt lille gylp i markus' retning, jeg vil personligt sige at det blev skjult rigtig godt, Cappy tog meget hurtigt sin hånd og fejede den ølkolde mave-saft af Markus' lår og prøvede febrilsk at lave en aflednings manøvre så han kunne slippe afsted med det uden nærmere omtale. Markus' opdagede det forholdsvist sent, og kunne ikke finde ejermanden/kvinden til de sørgelige rester af det ørl der var på hans lår. I første omgang blev det lagt på Mettes skuldre som sad overfor ham, som allerede havde bukket nakken over kummen. Men hvis det skulle være en mulighed skulle hun have skudt det 1 meter over bordet i al diskretion, så det blev hurtigt udelukket. Cappy gik til bekendelse og Markus tog det som en rigtig gentelman, han sagde "Den der tager vi lige når vi kommer hjem" og cappy nikkede tilfreds.

Turen kom så til holdkaptajnen happy, som hjemme fra havde holdt kortene tæt til kroppen, han deltog ikke i den indledende opvamnings runde først på aftenen, som i nok har bemærket har han ingen tider på blokken. Vi vidste derfor ikke helt hvor vi skulle placere ham ham i hold opstillingen, han endte efter Markus. Man må sige at han er var stærkt undertippet. Da Markus' bajer blev slynget i bordet tog fanden ved det omvandrene smil, han monterede ja-hatten og plaffede bajeren i en ruf. Vi var alle lammet, han gik fra at være en klods om benet for holdet, til at være en rigtig ølhund som godt ved hvordan kagen skal skæres. Da turen kom til Polle som var vores anden joker, kunne man hurtigt se at det ikke var en polle i topform, jeg skal ikke kunne sige hvad der har udløst denne blokade som ramte vores stjernespiller, men min teori går lidt på at han har varmet for meget op og mødte muren i de afgørende sekunder. Han fik drukket sin ølbajer, pga. en hold spirit, hvor han virkelig fik support og kærlighed, og man må sige at der var en kiks for besværet. Anders tog over og slugte jo nærmest glasset uden vaseline. Vi nakkede skøgerne, med nemhed. Folk jublede vi fik et anerkendede nik fra baren. Vi sagde tak for kampen hentede en bajer mere til det andet ben.'De falske englændere'

Det hele startede med en fadøl, Cappy og Forsi har fundet ud af at de snildt kan gå som englændere når de er fulde, derfor er der gået sport i at tage røveren på de danske uge-gæster. Første gang vi slap afsted med det var en sen aften efter SneSko hvor vi tumelede ned på "Malejsia" som er det største disko' her nede. På vejen mødte vi en flok bonderøve som krydrede sit ellers udemærkede ordforåd med en sund jysk accent. Gutterne havde valgt at tage det samme brune nervøse fløjl jakkeset på. Forsi kunne ikke dy sig og sagde til flokken "Dude whats with the fucking suit?" de tog det som et kompliment og sagde "yes its the same"... "yeah i noticed, did you loose some kind of bet or something?" Så kørte den ellers derfra hvor vi snakkede med nødderne. Da vi ramte "Malajsia" løftede vi sløret for vores lille practical joke som de ufrivilligt havde været ofre for, det blev gjort på følgende måde "I har lige en god aften ikke knejter?". De faldte sammen af grin og vi gjorde det samme.
Vi var begge enige om at denne joke sagtens kunne genbruges, og det stod da helt klart da vi var fulde igen ugen efter at det var det der stod på programmet den givne aften. Vi mødte vores ofre på burgerbaren ved siden af snesko. Vi small talkede med dem ved desken, de var solgt med det samme, vi har igen bevist at oxford english sagtens kan gå til folk fra "Stainds". Den eneste forskel fra første gang var at vi trak joken over 3-4 timer. Gutterne på grillen syntes jo at de stive englendere var super cool og de tog med os på det andet disko her nede "Underground", det var en kæmpe challenge, fordi vi vidste at mange af vores bumsevenner var her nede og formegentlig ville flyve hen og give os håndtegn med det samme, Cappy blev sendt i forvejen ind og fik sagt til gutterne "drenge i aften er vi englændere" de var med på ideen og vi tog joken to the next level, vi skulle have bajer i baren og Christian som stod der oppe kender vi udemærket, vi bestilte en øl med fingersprog så vi ikke blev afsløret. Klokken nærmede sig 4 og vi var begge enige om at det var ved at være nok, udfordringen i det var ligesom begrænset, de hoppede jo på alt hvad vi sagde, bare det var krydret med en kæk accent. Cappy sagde de gyldne ord "Vi ses drenge" hvor efter han udbrød "Ey that was danish, can you say anything else?" hvor efter Cappy koldt svarede "Ja hva' skal jeg sige?" fyren lurede lunten og rendte rundt om sig selv, han var var i vildrede... Vi fulgte fyren ned på "Malaysia" hvor hans venner var, det var det mindste vi kunne gøre. Hans kammerater fik det af vide og det var godt samme reaktion :)

Vi vil ikke afvise at det er sidste gang vi gør det, det er sjovt indtil man bliver afsløret... afhængig af hvordan ofrene tar det.... :-)

Ham stødte vi ind i på snesko, kongen af jokes og fra Stainds, meget passende til denne historie


'Ødelagt binding'

Den 22/1 blev der skrevet historie, Forsi "Mr. Massive" var ude og gøre pisterne usikre. Vi var ude at race på en rød piste, med Anders i front, Forsi lige i røven og Happy dannede bagtrop. Vi pisker ned af og får ugegæsterne til at blive usikre på deres wannabe svensker-stil, pludselig sker det uforudsigelige, Forsi midster grebet i bakken da han rammer en pukkel midt på pisten. Han må se sig ude af stand til at genvinde overblikket og crasher i fuld fart. Efter en mellemting mellem en saltomotale og kolbøtte flyver den ene fod ud af bindingen og han har nu kun 1 fod placeret i boardet. Vores første tanke var at spænderne havde løsnet sig, men ved et nærmere tjek er det umulige sket, Forsi's 85 Kg muskler, har med den store fart og det høje tryk som en effekt af den høje fart han skød umiddelbart ført ulykken forvandlet sig til 300 Kg død vægt. Dette tryk har været en for stor mundfuld for den ellers stærke "Burton Cartel" binding som er lavet af halv fiber, halv plastic. Binden blev vredet fuldstændig fra hinanden. Manden i "BellaCoola" hvor de er købt måtte le da han så det, det havde han alligevel aldrig set før. Historien endte dog godt, Forsi fik ingen alvorlige skader, han slap med en hudafskrabning på indersiden af knæet. Bindingen bliver sendt til Burton så de kan analysere den finurlige hendelse. torsdag den 26/1 forventes det at der ligger en frisk binding til afhentning i butiukken. De mellemliggende dage er en erstatnings binding stilt til rådighed.