Videoklip  

Vi vil løbende smide små bider af alt det film fis vi optager ud på skibumserne.dk så i kan følge lidt med i hvad vi render rundt og laver i den lille lejlighed og ikke mindst på Off-pisten og i snowparken.


 

Til at starte med kan vi præsentere den top professionelt producerede blockbuster, Dancing Demon. Filmen bygger på virkelig hændelser og er optaget i lejligheden i Val Thorens hvor demonen en søndag aften blev sluppet løs, filmen kan ikke anbefales personer under 18 eller med sart sjæl.

Dancing Demon (0,98mb).
   

Total top dollar skifilm. Det hele er optaget i parken en dejlig eftermiddag under Boarderweek, mændenes slope contest.

Boarderweek-ski (0,60mb)

   

I lille klip fra busturen mod Val Thorens, der blev gået til den med de kolde varer efter at have gjort hold hos Otto-Duborg. Bussen blev proppet med billige bajere og inden længe var stemningen i top. Nogen drak selvfølgelig mere end andre, Københavner Steffen var bestemt én af dem...

Stive Steffen (0,73mb).
   

Endnu en Blockbuster fra super produceren/instruktøren/skuespilleren Mr. Jagel. Denne gang med hjælp fra et gammelt bekendtskab, fra de goder tider fra handleren.

Jive talking (1,43mb)


.

Endnu et indslag fra boarderweek. Denne gang gir' de den gas på mototcross bikes på markedspladsen. det er wicked!!

"Kiss of Death" (1,16mb).

Boarderweeks main event, Snowboardernes slope styles selvfølgelig. De kan nogle tricks kan de, men vent et par måneder, så kommer der en video på siden, hvor det præcis samme vil ske, bare med cappy og René i hovedrollerne.

"Boarderweek-snowboard" (669kb)

Klippet der før har ligget på forsiden, det væltede ned med sne 3 dage i træk hvilket resulterede i nogle vilde offpiste og en hel masse styrt som slet ikke gjorde nas. Dette klip viser dog kun hvor vildt det sneede og ikke nogle af de vilde stunts da vejret ik var egnet til kamerabrug :( Dog ligger der i billedgalleriet et billede af en stor skramme som kunne være end i en katastrofe hvis ikke det havde vores for Marks rutineprægede indgriben. Det er rart at have en på holdet med en fortid i det danske forsvar !

"det sneer!" (375kb)

Vi, eller mest Rene, bager boller i hytten en dejlig søndag eftermiddag efter en hård nat i byen. Det er simpelthen bare så hyggeligt er det.

"bagermester" (764kb)m

Et lille klip fra samme dag med tømmermænd, der er da heller ik andet end besvær med de dumme skiløbere. René bager lystigt videre, det var brand hyggeligt, men bollerne blev elendige for 3 gutter på 20 har da ingen anelse om hvad gær hedder på fransk så vi endte med noget der måske var tørgær, men det virkede vidst ik helt efter planen. Eller måske var det ovnens skyld? Er René virkelig den mesterkok han giver sig ud for at være?

"møgpinde" (764kb)

m

.
   

En aften kom der en stor stor maskine og ødelagde vores nylavede kicker i den nyfaldne sne. Nu skulle der lige pludselig være en pist lige midt i vores legeplads så nu var der hverken dejlig blødt sne at vaske Mark i eller blødt sne at lande i når vores trix'er går helt galt. Det slår dog ikke 3 bad ass gutter af pinden, hell no.. Vi besluttede os for ikke at lade os kue og dagen efter gik vi så igang med at opbygge en ny kicker, en kicker af kaliber, en kicker med kick i, vi byggede, KICKEREN. Det er dog ikke alle der anser denne kicker som noget guddommeligt, f.eks. har naboens hund, været ude og pisse op ad den.. Dumme hund.

"Kickeren" (877kb)

Der hersekede som alle nytårsdage en euforisk stemning. Luften var tyk af forventningsglæde og ventetiden til aftenens eskapader var lang. Vejret viste sig, som det har sig for vane, denne dag sig fra én af sine bedste sider. derfor valgte hele banden at holde en improviseret picninc på toppen af bjerget i læ, og med den gode udsigt som baggrund. Den obligatoriske kicker blev bygget, og specielt Mark udmærkede sig, ved at næsten lande en 360. Samtidig gav Casper sig i kast med en 180, det ser også meget lovende ud. René kæmpede stadig med dårlig ryg, og mente derfor ikke at det ville gavne nogen at give sig i kast med vilde hop på kickeren.

sjov nytårsdag (439 kb)

Dagen skulle komme, hvor sjællanderne skulle prøve at hævde sig på jyllændernes bekostning. Og hvad andet end en god gammeltdags drikkekonkurrence er passende til dette formål. Umiddelbart et dumt valg af sjællanderne, da det jo ikke er nogen hemmelighed, at jyder er kendt for at kunne tage en god slat indenbords. Så jyderne tænkte: "det er bare helt fint, det blir jo som at fange fisk i en put and take sø det her!!" Så jyderne tog udfordringen op, noget forbløffet over sjællandernes smørede og overlegende smil. Grunden til Sjællerndes lumske smil skulle senere bide jyderne gevaldigt bagi, for sjællanderne havde luret dette fakt, at det ikke var rene uovervindelige jyder de var oppe imod. Den store faktor X, som de skarpsindige sjællanderne havde luret var nemlig, at jyderne havde en fynbo på deres hold.

Jylland vs. Sjælland round 1 (1,51mb)

Som det kan ses overfor gik det ikke helt som jyderne gerne ville have haft det skulle gå. men jyder er et stolt folkefærd, og kan ikke have et sådan nederlag hængene på deres skuldre. Så der gik ikke mange halve timer inden jyderne udfordrede til en rematch. Eneste forskel var, at denne gange har jyderne siget det svage led fra, og er klar til kamp. Udfaldet af dette kan ses lige nedenfor.

Jylland vs. Sjælland round 2 (1,51mb)