Tjuhej  

Her vil komme ting som ikke har nogen forbindelse til de andre afsnit. Hvis vi for eksempel finder et egern, eller ligende, vil det med garanti være i dette afsnit vi poster billederne. Vi vil i tilfælde af et sådant lykketræf naturligvis gøre vores ypperste for at få billeder hvor vi holder eller klapper egernet. Der vil også være billeder at finde herinde så snart Poulsen glemmer at låse døren mens han bader. Så er du vild med egern (eller Poulsen) så hold øje med denne del af siden!

 

 

.
Liftkort
Hvis der er noget som aldrig nogensinde bliver et godt billede, ja så er det billeder til diverse Idkort såsom kørekort og pas. Det samme gælder billeder til liftkort. Derfor har vi i dette afsnit selvfølgelig valgt bringe disse billeder, da det er det eneste sted de hører hjemme. Kommentarer kan selvfølgelig gives i gæstebogen.

 
dddd
Justin...................... Steen Ankergren...................Cappy
 

 


Saltdiskussion

Her en dejlig lille hverdagsdiskussion ved middagsbordet omhandlende designet på vores nyerhvervede saltpakke. Hvad er det egentlig? vi ved det ikke, hvad tror du?
Giv din mening i gæstebogen

Saltdiskussion (1,41mb)Oversvømmelse i lejligheden
Søndag i uge 51 skete der pludselig noget underligt, vand væltede ud fra væggene i lejligheden og inden længe var det meste af gulvet oversvømmet. Det er bare fantastisk, vi nuppede selvfølgelig en lille smule af det på video samt tog et par billeder. Det hele bringer vi selvfølgelig til jer her under tjuhej...

Vandskade film (0,92mb)
Billede 1
Billede 2
Billede 3
Billede 4

 

Nytåersaften.
Den skønne mad havde netop fundet sig til rette nede i vores forspiste maver, da knægtrøvene fra nr. 24 pludselig bryder ud i skønsang af uanede dimensioner. Et par dage efter denne surreralistiske episode sidder vi alle med den fornemelse i maven, at Kong Christian i vores ører aldrig bliver den samme igen. Læg iøvrigt mærke til Jacobs yndefulde stemme, hans præstation efterlader ingen tvivl om, at han er en erfarn rotte i faget.

Albertslund synger (3,3mb)

   

Jscobs finger.
3 dage var der gået med diverse drillerier med at Martin havde brækket albuem, da dagen oprindte hvor Jacob for alvor ville sætte trumf på sine hånlige udråb efter Martin. Jabob havde fået den glimrende idé, at han ville tage det selv samme rail, som Martin havde brækket armen på 3 dage tidligere. Resultatet kan ses i det lille galleri nedenunder. God fornøjelse

Jacobs Finger

Sjællendere der drikker
I snart 3 måneder har vi nu, på godt og ondt, boet side om side med en flok fra Albertslund. De drikker naturligtvis, ligesom de fleste andre, af og til en kop eller to. Men som de der henter det vedlagte filmklip må sande, så har de, til trods for at man ellers kunne forvente det af flok på den alder, lidt svært ved at gøre det ordentligt. Enten drikker de for meget, eller også drikker de ikke nok. Klippet består af to stykker, det første er Lennart der forsøger sig med "the frog challenge", at drikke 3 liter øl helst på under 45 sek.. Der er svært at se men den del af klippet er faktisk gengivet i dobbelt hastighed. Det andet er fra den anden grøft, og man ser Martin der bestemt ikke har drikket hverken for lidt eller for langsomt. Med er også et lille galleri, hovedsageligt med billeder fra den dag Ghita gik i seng ved elleve tiden. Man må alt i alt sande at Jyden han er stæk og sej... i hvert fald i forhold til folk fra Albertslund.