Billeder  

Inden længe vil der her komme et billedgalleri med en masse forskelligt. Der har ikke lige været tid til at lave dette endnu da pisten, xboxen og ikke mindst øllerne kræver en del tid.


 

The Crib
Vi synes dog lige at i skal have muligheden for at se de eminemte boligforhold vi lever under. Det er fantastisk, en penthouse lejlighed i toppen af Bruuns kommer slet ik i nærheden af denne, sandhedens bumsebolig. Plantegningen er i 1:1 ca.

Billeder af selve lejligheden har vi nu endelig fået uploaded så nu kan i se vores penthouse lejlighed i rigtige billeder :)

Se 'The Crib' her...


Lidt forskelligt
Udover billeder fra lejligheden har vi selvfølgelig også en god slat billeder af os og en masse forskellige situationer, sådan ca.

De kan ses lige her


 
Juleaftensdag
Det blev en alternativ jul i forhold til hvad vi var vandt til, ingen god and, kalkun eller flæskestej fra mors gode køkken, ingen små søskende der jubler over gaver og ingen dans om juletræet. Vi var lidt for sent ude mth til at få bestilt bord et af de danske steder så vi gik sammen med en anden flok bumser og bestilte bord på Tango. I starten var vi nok lidt skæptiske, Tango er nemlig et svensk sted så julemiddagen ville naturligvis være svensk. Med højt humør smuttede vi ned til de andre bumsers lejlighed og gik i gang med øllerne og Jacobs hjemmelavede julensnaps. Mums.. ;) Efter 2 timer gik vi så mod Tango hvor der blev taget godt i mod os af de svenske flicka's... Middagen var fantastisk, en stor buffet med alverdens kød, faktisk spiste vi ik meget andet end kød og da vi ikke rigtig har fået kød de sidste 14 dage resulterede det i nogle temmelig onde mavesvingninger hos os alle 9. Maden var skide god, men svenskerne kan ik rigtig finde ud af det der med Ris a'lamande. En super hyggelig juleaftensdag blev det til og derfor ligger vi selvfølgelig lige en god slat billeder ud så i kan se hvad vi foretog os.

Juleaftensdag


Billeder fra juletiden og nytårsaften

Her er lidt forskelligt fra hyggelige juledage, og desuden en god slat fra fantastisk nytårsaften.. Kys og kram fra os :)

De kan ses lige her


Og dem fra nytårsaften kan ses lige her

 

Ohøj Kaptajn
Da det er ved at være længe siden der er blevet uploadet på siden, er der en forfærdelig masse billeder. Men kom indenfor, kig dig lidt omkring i linket nedenfor. Hvem ved, måske finder du noget der behager.

fra d. 7/01-05

 

 

Hej Folkens
ja så er der er altså nye billeder igen. Vi er nu gået over til at sortere lidt i dem, ellers ville der simpelthen være alt for mange af Mark der vouger eller René der tager selvportrætter. Værsgo og nyd.

fra. d. 17/1-04/2