Aftensmad  

Ohøj svende... Vi har droppet aftensmaden og vil her i stedet bringe sjove og spændende historier fra vores hverdag. Hvem ved.. måske med egern? Kys og kram fra os :)

 
   
The Artist formerly known as: Aftensmad
Uge 52
Uge 51
Uge 50
 

Uge 2, hvad der senere skulle vise sig at blive en meget unormal uge, startede helt normalt. Albertslunderne havde lige fået nye ugegæster. 2 meget fulde svenskere, der startede aftenen de kom med at drikke sig fulde og høre scooter på fuld volume. Nå men denne helt tilfældige dag, havde Albertslunderne et rendevouz med de stive svenskere. Albertslunderne spurgte tilfældigt de stive svenskere om de måske, hvis de sådan skulle ned i dalen, om de så måske kunne komme med, og købe lidt billige varer. Normalt er svenskere ikke kendt, for at være et specielt gavmildt folkefærd, men disse to svenskere er forhåbentligt hellere helt normale. I hvert faldt, var det bare kjempe bra, og vi kunne bare få nøglerne dagen efter og selv kører derned. Sådan noget siger man ikke til en flok fattige bumser, på konstant jagt efter billig mad to gange. Så dagen efter drog en lille deligation af bumsnerne afsted på eventyr ned i dalen. Det blev til en hulens masse øller og alskins ting til meget gode priser. Så svenskere generelt, og disse to i særdeledshed, vil altid have en speciel plads i vore hjerter.
Billeder fra denne tur kan ses på linket lige nedenunder.

Indkøbstur

 

 

Ellers er ugen gået med en pokkers masse slappen af, fordi vejret simpelthen har været for godt. Kald os bare forkælede og forvente, men vi orker altså ikke at tage alt vores tøj på uden ny sne at stå på. Så som sagt er det blevet til en masse laven ingenting, og hold op hvor har vi nydt det.

 

Jacob sender kæmpe shout out til: DKB, 3. Deling, mor og far samt Jan Ullrich "må du bringe Tyskland hæder i år"

Christian Nørgaard sender kæmpe shout out til: George Micheal & Ginger Spice "keep doing that thang you do soooooo well, you still have many fans in Denmark"

 


27/1-05
Man siger, at gud skabte jorden og alt liv på syv dage. I form af uafbrtudt snevejr og konstante minusgrader, skabte vejrguderne det perfekte offpiste-paradis for bumserne på syv dage. Som det ses på videoen og på billederne er det ikke gået stille for sig. Vi ligger alle og svæver på en sky i nirvana lige nu.

Billederne fra de fantastiske offpistedage kan ses lige her:
Galleri-offpiste

Og videoen kan ses lige her:
Video-offpiste ( 2.7mb)